Видове риболов :

четвъртък, 2 август 2012 г.

Язовир Пожарево

Улов:
Американска пъстърва,Шаран, Каракуда,Пъстърва ,Лин

Отзиви:

"Пробваме дъното нищо-или е студено още или няма нищо,Пастървата на кука 12,плувка 1 грам най добре с директен . Пастърветата са питомни на бял червей и по 2-3 червея.Много са малки рибите - обаче Българина като е дал 7 лв всичко си прибира. То започва от арендаторите - като зарибиш повече макар и с малки всички хващат и идват пак в тъмни зори да избият таксата и т.н. Но стига отрицателно - поляните около язовира тамън се раззеленяват идеални са за пикник,има достъп почти отвсякъде с кола , чисто е чували за смет навсякъде , водата или не е имало валежи или е точена заради наводненията но си е мътна .
На 10 мин от София. Сега като пиша пък дали не е балканска пастървата за да е така дребна.Който е ходил там да ме коригира при нужда.Нямам снимки . Поздрави и наслука."

"Каракуда яко и едно шаранче - към 300 гр. Никой не извади по едър екземпляр! На червей - бял и торен - каракуда, на пружина каракуда, на царевица - каракуда, на жито - каракуда. Най-много ловихме на фидер."

"Сега се връщам от Пожарево и горе долу бива.Двама души хванахме около 30 каракуди предимно малки и едно шаранче по малко от каракудите,което естествено пуснах на Пожарево,каракудата я пуснах на Кътина преди малко за това няма снимки.Кълвеше само на бял червей,шарана се хвана случайно до като събирах."

Няма коментари:

Публикуване на коментар